Előkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk és megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. A paradicsom héját és magjait eltávolítjuk, húsát apró kockákra vágjuk, majd összekeverjük az olívaolajjal, a kakukkfűvel, sóval, borssal, félretesszük.
Elkészítés:
1. A felforrósított olajon megfuttatjuk a csíkokra vágott zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a curryt, a rozmaringot, majd 1 liter vizet öntünk rá, és belemorzsoljuk a leveskockákat.
2. Összeforraljuk, és amikor a zöldségek még roppanósak, levesszük a tűzről.
3. A kenyérszeleteket megpirítjuk, és a paradicsomot ráhalmozzuk. A leves mellé kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 420 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.