Előkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk és megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. A paradicsom héját és magjait eltávolítjuk, húsát apró kockákra vágjuk, majd összekeverjük az olívaolajjal, a kakukkfűvel, sóval, borssal, félretesszük.
Elkészítés:
1. A felforrósított olajon megfuttatjuk a csíkokra vágott zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a curryt, a rozmaringot, majd 1 liter vizet öntünk rá, és belemorzsoljuk a leveskockákat.
2. Összeforraljuk, és amikor a zöldségek még roppanósak, levesszük a tűzről.
3. A kenyérszeleteket megpirítjuk, és a paradicsomot ráhalmozzuk. A leves mellé kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 420 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.