Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, sóval, borssal (ha sertéshúsból készítjük, akkor esetleg fokhagymával is) bedörzsöljük. A szeletek mindkét oldalát serpenyőben a vajon vagy margarinon gyorsan átsütjük, pirítjuk. A kisütött hússzeleteket alufóliába csomagoljuk, és melegen tartjuk. A serpenyőben az apróra vágott hagymát és szalonnát aranyszínűre pirítjuk. Megszórjuk a liszttel, hozzákeverjük a pirospaprikát és felöntjük egy kis vízzel. Fokozatosan hozzáadjuk a maradék vizet is, és fedő alatt gyenge tűzön kb. 15 percig főzzük. Ha nem elég szép piros a színe, akkor adunk még hozzá egy kevés pirospaprikát, vagy paradicsompürét. Negyedóra főzés után hozzákeverjük a szószhoz a tejfölt, és visszatesszük a hússzeleteket. Pár percig hagyjuk, hogy átjárja a szósz íze a húst. Előmelegített tányéron tálaljuk, köretként nokedlit, párolt rizst vagy zöld salátát kínáljunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.