Elkészítés: Hagymákat, paprikát megtisztítjuk, meghámozzuk, apróra feldaraboljuk. A csirkemelleket megmossuk, felkockázzuk. A sajtot kis tálkában a joghurttal összedolgozzuk. Kevés olíván pirítani kezdjük a vöröshagymát, majd ha kellően üveges, hozzáadjuk a fokhagymát, paprikát. Ha ők is megpuhultak picit, jöhetnek a csirkekockák. Pörköltszerűen bánunk velük: előbb megpirítjuk, majd kis vízzel felöntve megrottyantjuk őket. Ha már késznek tűnik a dolog, ráöntjük a sajtos joghurtunkat, és hagyjuk még rottyanni egy kicsit. Krumplipürével, salátával szoktam tálalni, de lehet kísérletezni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.