Elkészítés: A csirkemellet falatnyi darabokra kockázzuk, a zellert és a hagymát megpucoljuk és felszeleteljük. A paprika húsát csíkokra vágjuk, a paradicsomot felkockázzuk. A wokot vagy serpenyőt felforrósítjuk, a margarint megolvasztjuk, majd a húst nagy hőmérsékleten 4-5 perc alatt aranybarnára sütjük. Hozzáadjuk a zöldségeket (hagyma, paprika, zeller, paradicsom), és kis lángon, fedő alatt összepároljuk a csirkével. Az ananászdarabokat lecsöpögtetjük, levét gondosan elkeverjük a szójaszósszal, paradicsomszósszal, reszelt gyömbérrel és kukoricaliszttel, majd hozzáöntjük a csirkéhez. Újabb 2-3 percig főzzük, míg a szósz besűrűsödik. Ha kész, ugyanebben (a már üres) serpenyőben margarint olvasztunk, a főtt rizst és az ananászt beletesszük, 1-2 percig sütjük. A csirkét az ananászos rizsre helyezve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.