Elkészítés: A tésztát al dente sós vízben megfőzzük, tehát maradjon kicsit kemény, úgy az igazi!
Míg fő a tészta, elkészítjük a többi hozzávalót. A paradicsomokat kockára vágjuk, az olívabogyókat apró darabokra. A fokhagymát átnyomjuk vagy nagyon apróra vágjuk. Összekeverjük őket egy edényben, hozzátesszük a fűszereket (ne sózzuk, mert a feta nagyon sós!), megöntözzük olívaolajjal, és ha úgy tetszik, betesszük a mikróba fél percre összemelegíteni - bár szerintem hidegen finomabb!
Ha kifőtt a tészta, összeforgatjuk a mártással, rámorzsoljuk a feta sajtot, és ismét megforgatjuk. A végén lehet még rá oreganót szórni vagy olívaolajat tenni, ízlés szerint. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.