Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A póréhagymát megtisztítjuk, megmossuk, és kb. 2 cm-es darabokra vágjuk. A paradicsomot pár pillanatra forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját, és a húsát összevagdaljuk. A fokhagymát
megtisztítjuk, és vékonyan felszeleteljük.
Elkészítés: Nagyobb lábasban felmelegítjük a margarint, beletesszük a póréhagymát, és 1-2 percig pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, a fokhagymát, és az egészet kb. 8-10 percig együtt pároljuk. Ezután hozzáadjuk a cukrot, az oregánót, megsózzuk, borsozzuk, hozzáöntjük a tejszínt, és jól összekeverjük. A tésztavízbe keverjük az olajat, a Delikátot, és a makarónit “al dente”, azaz nem túl puhára főzzük. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük és lecsepegtetjük. A tésztát összekeverjük a paradicsomos mártással, és parmezán sajttal megszórva azonnal, forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.