Elkészítés: A lisztet az élesztővel, a sóval és a cukorral elkevertem, mélyedést csináltam a közepébe, és beleöntöttem a vajat, a tojást, s elkezdtem kevergetni, hogy felvegye a liszt a nedvességet. Majd adtam hozzá egy mokkáscsészényi vizet. Ezt addig folytattam, míg végül egynemű, laza tésztát kaptam. Lisztezett deszkára borítva alaposan átgyúrtam, itt még vett fel némi lisztet. Egy tálban letakarva, 1 óra alatt a duplájára kelesztettem.
A sajtkrémet kikevertem a tejszínnel, majd befűszereztem. Hozzáadtam a keményítőt, jól eldolgoztam, hogy csomómentes legyen. Az előkészített fokhagymákat vékony lapokra vágtam. A felaprított petrezselyemmel együtt a krémbe kevertem, s hagytam állni. A sütőt előmelegítettem 190 fokra, s egy sütőtepsibe papírt fektettem. A megkelt tésztát újra átgyúrtam, s hengerré formálva 8 egyenlő részre vágtam. Kis labdákat formáltam, és 1,5 centisre nyújtottam.A peremeket kialakítottam, s négyesével rátettem a tepsire.A tölteléket elosztottam a lepényeken. A paradicsomokat elfeleztem és szeletekre vágtam, és ezt tettem a sajtkrémre. 25 perc alatt pirosra sütöttem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.