Elkészítése: A tojást hideg vízben feltesszük főzni, és 15 percig forraljuk. Utána hideg vizet öntünk rá, és a héját kissé megkocogtatjuk, hogy megtörjön (ha így hűl ki, a héja egy mozdulattal lehámozható). A megtisztított kemény tojást keresztben fél centi vastag szeletekre vágjuk. A paradicsomot kicsumázzuk, és a tojáshoz hasonlóan felszeleteljük. A tojássárgájához adjuk az olajat (először habverővel élénken keverve cseppenként, majd vékony sugárban), jól kikeverjük, hogy vaj keménységű legyen. Cukorral, mustárral, sóval, citromlével ízesítjük, végül a tejföllel simára keverjük. A salátaleveleket megmossuk, leitatjuk, és egy tálat kibélelünk vele. Ráöntjük a mártás felét, majd erre halmozzuk a tojásszeleteket és a paradicsomot (váltogatva kupacba). A mártás maradékát köré öntjük, és finomra vágott snidlinggel meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.