Elkészítés: Forró vajban elkeverjük a lisztet, majd a paradicsomlével felöntjük, és folyamatosan kevergetve sűrűre
főzzük. Levesszük a tűzről, elkeverjük benne a cukrot, majd a tojássárgáka, végül beleforgatjuk a tojásfehérjék kemény habját is. 4 kis fémformát kivajazunk, és beleadagoljuk a masszát.
Tepsibe vizet öntünk, beleállítjuk a formákat, 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 50 percig pároljuk.
A sajtmártáshoz olvasztott vajon átforgatjuk a lisztet, de nem hagyjuk, hogy színt kapjon, majd felengedjük forró tejjel, hozzáadjuk a tejfölt és a sajtot, felforraljuk. Vékony sugárban hozzákeverjük a tejszínnel elkevert tojássárgáját, de azzal már nem forraljuk fel. Fehérborssal, kevés sóval, és frissen reszelt szerecsendióval fűszerezzük.
A paradicsompudingokat kiborítjuk a formából, és a sajtmártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.