Elkészítés: A fenyőmagot a 4 evőkanál olívaolajon megpirítjuk, majd félrehúzzuk, és szűrőkanállal kiszedjük egy papírtörlőre. Ha az olaj nagyjából lecsöpögött, akkor az őrölt paprikával összeforgatjuk. A maradék oljaban megfuttatjuk a fokhagymát (kb. fél perc), majd rádobjuk a parajt (melyet a vaskos szárától megtisztítunk, ha nem bébi parajt vettük), addig pároljuk, amíg összeesik. Ekkor hozzáadjuk a paprikás fenyőmagot, és kb. 1 percig tovább pároljuk kis lángon. KEVÉS sóval, de több borssal ízesíjük. A sonkaszeleteket kb. 1 cm-es csíkokra vágjuk, majd a parajjoz adjuk. Az omletthez 6 tojás sárgáját 2 evőkanál liszttel, sóval és a tejjel simára, kissé habosra keverjük. A 6 tojás fehérjét habbá verjük, és fokozatosan a sárgájához adjuk. Amikor kész, vastag aljú serbenyőben kevés olajat hevítünk, és a tojás kb. 1/4-ét belecsoragtjuk, mintha palacsinta lenne. Ha az alsó fele kezd sülni, takarékra vesszük, rövid ideig le is fedhetjük, hogy az omlett felső fele is meg szilárduljon. Ekkor a parajos töltelék 1/4-ét az egyik felére rátesszük, és az omlettet összehajtjuk, 1-2 percig lassú tűzön tovább sütjük, majd kiszedjük. Még 3 omlettet sütünk hasonló módon. Tálaláskor színes borssal és vágott petrezsellyemmel szórjuk meg, friss paradicsommal is feldobhatjuk a színeket és az ízeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.