Elkészítés: 3 tojásfehérjét kemény habbá verünk 24 dkg porcukorral.
Hozzáadunk 20 dkg darált diót és 1 marék zsemlemorzsát. A masszából zsemlemorzsás kézzel kis, lapos kifliket formázunk, zsírozott, lisztezett tepsiben megsütjük.
A krémhez 3 dl tejet, 4 evőkanál réteslisztet, 3 tojássárgáját és 1 csomag vaníliás cukrot sűrű krémmé főzünk. 15 dkg margarint 15 dkg porcukorral habosra keverünk, és a kihűlt főzött krémhez adjuk.
Ezt rákenjük a kihűlt kiflikre.
A csokimázhoz felolvasztjuk a tortabevonókat, és akifliket bevonjuk vele.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.