Elkészítés: 3 tojásfehérjét kemény habbá verünk 24 dkg porcukorral.
Hozzáadunk 20 dkg darált diót és 1 marék zsemlemorzsát. A masszából zsemlemorzsás kézzel kis, lapos kifliket formázunk, zsírozott, lisztezett tepsiben megsütjük.
A krémhez 3 dl tejet, 4 evőkanál réteslisztet, 3 tojássárgáját és 1 csomag vaníliás cukrot sűrű krémmé főzünk. 15 dkg margarint 15 dkg porcukorral habosra keverünk, és a kihűlt főzött krémhez adjuk.
Ezt rákenjük a kihűlt kiflikre.
A csokimázhoz felolvasztjuk a tortabevonókat, és akifliket bevonjuk vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.