Elkészítés: A babapiskótát durvára törjük. 2 dl tejszínt 1 csomag habfixálóval és ízlés szerinti rummal habbá verünk, majd belekeverjük a babapiskótát. A kakaós piskótalapot tortatálcára tesszük és elosztjuk rajta a morzsás tejszint. 2 dl tejszínt a fixálóval habbá verünk, és hozzákeverjük a reszelt csokoládét. A csokoládés tejszint második rétegként a morzsás tejszínre simítjuk. A maradék tejszínt is felverjük, és hozzáadjuk a vaníliás vagy mogyoró ízű pudingport. Ez lesz a harmadik réteg, amit szintén a tortára kenünk. A kész sütemény tetejére villával hullámvonalakat húzunk, majd 3 órára hűtőbe tesszük, s ha jól lehűlt, tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.