Elkészítés: A babapiskótát durvára törjük. 2 dl tejszínt 1 csomag habfixálóval és ízlés szerinti rummal habbá verünk, majd belekeverjük a babapiskótát. A kakaós piskótalapot tortatálcára tesszük és elosztjuk rajta a morzsás tejszint. 2 dl tejszínt a fixálóval habbá verünk, és hozzákeverjük a reszelt csokoládét. A csokoládés tejszint második rétegként a morzsás tejszínre simítjuk. A maradék tejszínt is felverjük, és hozzáadjuk a vaníliás vagy mogyoró ízű pudingport. Ez lesz a harmadik réteg, amit szintén a tortára kenünk. A kész sütemény tetejére villával hullámvonalakat húzunk, majd 3 órára hűtőbe tesszük, s ha jól lehűlt, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.