Elkészítés: A csirkemellet csíkokra vágom, majd fűszerezem (én cayenne bors-fokhagymagranulát-ételízesítő kombinációt használok). Az apróra vágott vöröshagymán kicsit elősütöm a fűszeres csirkemellcsíkokat, majd kiveszem, és tepsibe teszem.
A hátramaradt zsiradékon a feldarabolt paradicsomot kicsit megpárolom, ráöntöm a tejszínt, és fokhagymával, borssal ízesítem a mártást, majd ráöntöm a húsra. A tetejét jól megszórom parmezánnal, és előmelegített sütőben, 20-30 perc alatt készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.