Elkészítés: A vajat mély lábasban és közepes lángon felolvasztjuk, amin a hagymát megdinszteljük és a hagymán megpirítjuk az elõzõleg sóval, borssal bedörzsölt húst. Aláöntjük a fehérbort és beledobjuk a fûszercsokrot, majd lefedjük. A húst kis lángon, lefedve 2 órát pároljuk (folyamatosan nézzük, és amikor a bor elfogyott alóla, vízzel mindig pótoljuk, nehogy odaégjen). A spárgát forró, sós vízben 10-15 perc alatt puhára fõzzük. Lecsöpögtetjük és a húshoz tálaljuk köretként. Amikor a hús elkészült, az alatta levő pikáns szafthoz hozzáadjuk a tejszínt, amit a húshoz és a spárgához fogunk adni egy mártásos tálkában. Az elkészült húst felvágjuk és egy tálalótálon szervírozzuk. Mellé adjuk a spárgát, illetve a tejszínes-fehérboros mártást. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.