A paszternákot és a sárgarépát megtisztítjuk és feldaraboljuk.
A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk, és 2 dkg forró zsiradékon megpirítjuk. Hozzáadjuk a zöldségeket, és rövid ideig együtt pároljuk. Felöntjük a levessel, felforraljuk, majd lefedve kb. 15 percig főzzük.
Megtisztítjuk a rókagombát, és a maradék zsiradékon 5 perc alatt megsütjük, majd sóval, borssal ízesítjük.
Hozzáadjuk a tejszínt a leveshez, majd az egészet botmixerrel összeturmixoljuk.
Cukorral, szerecsendióval, sóval és borssal ízesítjük, végül hozzákeverjük a rókagombát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.