Elkészítése: A csirkehúst vékony csíkokra vágjuk, és borssal, gyömbérrel, szójaszósszal ízesítjük. Az olajon átsütjük, 1 liter vízzel felöntjük, hozzáadjuk a zöldborsót, a feldarabolt újhagymát és a felkockázott cukkinit. A leveskockát beletéve addig főzzük, míg a hús megpuhul. Ekkor hozzáadjuk a spenótleveleket.
A keményítőt a kókusztejben simára keverjük, és hőkiegyenlítéssel a leveshez adjuk, egyet forralunk rajta, az utolsó percben hozzáadjuk a bazsalikomot és a finomra vágott chilit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.