Elkészítése: A csirkehúst vékony csíkokra vágjuk, és borssal, gyömbérrel, szójaszósszal ízesítjük. Az olajon átsütjük, 1 liter vízzel felöntjük, hozzáadjuk a zöldborsót, a feldarabolt újhagymát és a felkockázott cukkinit. A leveskockát beletéve addig főzzük, míg a hús megpuhul. Ekkor hozzáadjuk a spenótleveleket.
A keményítőt a kókusztejben simára keverjük, és hőkiegyenlítéssel a leveshez adjuk, egyet forralunk rajta, az utolsó percben hozzáadjuk a bazsalikomot és a finomra vágott chilit.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.