Elkészítés: Lapos tepsiben 12 tojásból hagyományos kakaós piskótát. Amikor kisült, konyharuhára borítjuk.
A krémhez 4 dl tejet 10 dkg liszttel és a vaníliás cukorral tűz fölött besűrítjük. Míg hűl, 15 dkg margarint 15 dkg porcukorral habosra keverünk, majd az előzőleg lefőzött tejes péphez adjuk, és a kettőt együtt is jól kikevertetjük.
A kihűlt tésztára a habosra kikevert krém felét rákenjük majd, a krém másik felébe belekeverjük a kakaót, és rákenjük a világos krém tetejére.
Ha ez meg van, akkor a krémmel töltött tésztát a hosszabbik oldalán félbehajtjuk.
Lehűtjük, szeleteljük. A tetejét ízlés szerint porcukorral megszórhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.