Elkészítés: A citromlét keverjük össze a vízzel és a vaníliás cukorral. A nektarint ízlés szerint daraboljuk fel (én kisebb kockákra vágtam).
A málnát ízlés szerinti mennyiségű cukorral, csipet fahéjjal, vaníliás cukorral főzzük pár percig, majd egy szitán passzírozzuk át, hogy a magok ne kerüljenek bele a pürébe. Ezután hűtsük ki teljesen.
Egy tálba tördeljük bele a kekszet, majd locsoljuk meg a citromos keverékkel. Ezután keverjük hozzá a feldarabolt nektarint, majd öntsük rá a málnapürét (egy keveset tegyünk félre a málnapüréből a díszítéshez).
Az főzés nélküli pudingport verjük fel a tasakon lévő előírás szerint a tejjel. Ezután az elkészült krémet egyenletesen kanalazzuk rá a málnapép tetejére.
A habtejszínt verjük kemény habbá, majd halmozzuk rá a vaníliás krémre. Ezután díszítsük cikkekre vágott nektarinnal, és csorgassuk rá a félretett málnapürét. 1-2 órára tegyük be a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek, és kellően lehűljön.
Közvetlenül tálalás előtt vegyük ki a hűtőből, majd kis tálkákba, vagy poharakba kanalazva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.