Elkészítés: A petrezselyemgyökeret és a burgonyát tisztítás után nagyjából 1,5 cm-es kockákra darabolom. A hagymát finomra vágom. A petrezselyemzöldet egészen finomra aprítom.
A zöldségeket fazékba halmozom, annyi alaplével öntöm fel, amennyi ellepi. Közepes tűzön puhára főzöm, az elpárolgott folyadékot pótolom, a már majdnem puha zöldségekhez adom a tejszínt.
Forrás után hozzáadom a tökmagolajat, a fehérborsot, kevés citromlevet, valamint a petrezselyemzöldet, belereszelem a szerecsendiót. Botmixerrel pürésítem – ha szükséges, forró zöldségalaplét adok hozzá.
Néhány csepp tökmagolajjal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.