Elkészítés: A sertéshúst a májjal együtt ledaráljuk, majd összedolgozzuk 1,5 tojással, 3 dkg puha vajjal, a zsemlemorzsával, és sóval, borssal,
majoránnával bőven ízesítjük.
Ezután egy megvajazott alufólia lapra téglalap alakban ujjnyi vastagra nyújtjuk, megszórjuk a finomra vágott petrezselyemmel, és szorosan összetekerjük.
Az alufóliába csomagolt hústekercset
püspökkenyérformába fektetjük, és forró sütőben kb. 35 percig sütjük.
Ezután a fóliából kibontjuk, a félretett fél tojással megkenjük, és szépen megpirítjuk.
Ujjnyi vastag szeletekre vágva rakjuk tálra. Nemcsak zamatossá teszi a benne lévő petrezselyem zöldje, de nagyon mutatós is. Köretnek burgonyát adhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.