Elkészítés: A hagymát meghámozzuk, félbe-, majd vékony szeletekre vágjuk. Az avokádót meghámozzuk, félbevágjuk, magját eltávolítjuk, húsát felcsíkozzuk. A pulykamellsonkát apró kockákra vágjuk.
A zöldcitromot alaposan megmossuk, héját kislyukú reszelőn lereszeljük, levét kifacsarjuk. A gyömbért megpucoljuk, lereszeljük. A lime héját és levét, az olajat, a mézet és a gyömbért összekeverjük, sóval és borssal ízesítjük.
Végezetül az öntetet összekeverjük a rukkolával, a hagymával, az avokádóval és a pulykamellsonkával, azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.