Elkészítés: A hagymát meghámozzuk, félbe-, majd vékony szeletekre vágjuk. Az avokádót meghámozzuk, félbevágjuk, magját eltávolítjuk, húsát felcsíkozzuk. A pulykamellsonkát apró kockákra vágjuk.
A zöldcitromot alaposan megmossuk, héját kislyukú reszelőn lereszeljük, levét kifacsarjuk. A gyömbért megpucoljuk, lereszeljük. A lime héját és levét, az olajat, a mézet és a gyömbért összekeverjük, sóval és borssal ízesítjük.
Végezetül az öntetet összekeverjük a rukkolával, a hagymával, az avokádóval és a pulykamellsonkával, azonnal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.