A nyers burgonyát 3 mm-es karikákra szeled. Két-két karika köze felváltva teszel hagymakarikát és vajkockát.
Megszórod a fűszerekkel, olívaolajjal meglocsolod, és betekered alufóliával.
Beteszed az előmelegített sütőbe, ahol 35-40 percig sütöd. Ha megpuhult a gőztől a krumpli, kiszeded az alufóliából, úgy, hogy ne törjön össze.
Ráhelyezed a salátalevélre, meglocsolod tejföllel és rászórod a már kisült baconszalonnát!
Megjegyzés
Ezt eszi Amerikában a felső tízezer (homárral). Nagyon más és mégis mennyei íze van. Előételként, főételként egyaránt lehet fogyasztani. Jó étvágyat!
A receptet Szabadi Katalin küldte. Köszönjük! Homárral is megkóstolnánk! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.