Elkészítés: A hagymát apróra vágom, és kevés olajon üvegesre pirítom. Az apróra vágott csirkét rádobom, és fehéredésig sütöm. Fűszerezem, felöntöm 2 dl vízzel, és a vizet folyamatosan pótolva puhára főzőm. Amikor elkészült, az apróra (0,5x0,5 cm) vágott almapaprikát beleteszem, és pár percig együtt főzőm. Közben pennét főzők, és a hússal összekeverem, kevés citromlével meglocsolom, összepirítom. A forró ételben a tejfölt elkeverem.Tálalásnál kevés citromlét, kakukkfüvet teszek rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.