Elkészítés: A hagymát apróra vágom, puhára párolom, beleteszem a babérlevelet, a sót, a sűrített paradicsomot, a pirospaprikát és kis vizet, oregánót, borsot. Ráteszem a gombát, majd a húst. Mindig csak pici víz hozzáadásával sütöm, mert a gomba enged levet. Ha ez kész, a tejfölt elkeverem 1 kanál mustárral és 1 kanál liszttel, a ragu levéből teszek hozzá, jól összekeverem, és a húsos gombára szűröm.
Jól összeforralom, 1 teáskanál citromlevet csepegtetek rá. Aki szereti, egy pici cukrot is tehet bele.
Köretként pirított burgonyát tálalok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.