Előkészítés: A burgonyát megmossuk, héjastól sós vízben nem túl puhára főzzük. Leszűrjük, megtisztítjuk, kihűtjük, és kockára vágjuk. A sárgarépát megtisztítjuk, megmossuk, kockára vágjuk, és sós vízben nem túl puhára főzzük a zöldborsóval együtt. Az almát meghámozzuk, kicsumázzuk, kockára vágjuk, és megcsepegtetjük a citromlével, hogy ne barnuljon meg.
Elkészítés: A sült húst csíkokra vágjuk. A kukoricát lecsepegtetjük. Mély salátástálban összekeverjük az előkészített hozzávalókat, és legalább egy órára betesszük a hűtőbe. Ezalatt elkészítjük az öntetet. A joghurtot, a citromlevet, a tejfölt jól összekeverjük. Megsózzuk, borsozzuk, hozzáadunk egy csipet szerecsendiót. A behűtött salátát megöntözzük ezzel a pikáns mártással, lazán összekeverjük és tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 395 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.