Előkészítés: A burgonyát megmossuk, héjastól sós vízben nem túl puhára főzzük. Leszűrjük, megtisztítjuk, kihűtjük, és kockára vágjuk. A sárgarépát megtisztítjuk, megmossuk, kockára vágjuk, és sós vízben nem túl puhára főzzük a zöldborsóval együtt. Az almát meghámozzuk, kicsumázzuk, kockára vágjuk, és megcsepegtetjük a citromlével, hogy ne barnuljon meg.
Elkészítés: A sült húst csíkokra vágjuk. A kukoricát lecsepegtetjük. Mély salátástálban összekeverjük az előkészített hozzávalókat, és legalább egy órára betesszük a hűtőbe. Ezalatt elkészítjük az öntetet. A joghurtot, a citromlevet, a tejfölt jól összekeverjük. Megsózzuk, borsozzuk, hozzáadunk egy csipet szerecsendiót. A behűtött salátát megöntözzük ezzel a pikáns mártással, lazán összekeverjük és tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 395 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.