Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a feldarabolt csirkeaprólékot. Fehéredésig sütjük, majd hozzáadjuk a megtisztított, karikára vágott leveszöldséget. 1-2 percig pirítjuk, majd felöntjük 1 liter vízzel. Sóval, esetleg ételízesítővel fűszerezzük. Beletesszük a fagyasztott zöldborsót is és puhára főzzük. A fürjtojásokat külön vízben megfőzzük, majd meghámozzuk. A lisztet elkeverjük a tejfölben és az elkészült levest behabarjuk. Citromlével, frissen vágott petrezselyemmel ízesítjük. A levest kitálaljuk, félbevágott fürjtojással díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.