Húsgolyók:
A fokhagymát apróra vágjuk, és egy edényben öszzekeverjük a darált hússal, öntünk hozzá egy kevés olivaolajat, szórunk rá pirospaprikát, és őrölt köményt és kis golyókat formázunk. Egy serpenyőbe öntünk egy kevés napraforgóolajat, beletesszük a gyolyókat és 10-15 percig sütjük.
Csípős szósz:
A paradicsomot egy serpenyőbe felmelegítjük, hozzáadjuk a csilit, az olivaolajat, a cukrot és a sót, majd simára kavargatjuk.
Spagetti:
Felforralunk 3 liter sós vizet, beletesszük a spagettit és 8-10 percig sütjük.
A mártást és a tésztát összekavarjuk és friss bazsalikom levelekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.