Elkészítés: A csirkeszárnyakat egy jénai tálba teszem, meglocsolom 4 evőkanál worcester-szósszal, és 230 fokra előmelegített légkeveréses sütőben - lefedés nélkül - 35 percet sütöm úgy, hogy félidőnél megforgatom a szárnyakat.
Egy tálban összekeverem a paradicsompürét, a worcester-szószt, az almaecetet, a barnacukrot, majd ízlés szerint sózom, borsozom.
Kiveszem a szárnyakat a sütőből, megkenem a paradicsomos szósszal, 5 percre visszateszem a sütőbe, majd ismételten kiveszem, megforgatom, ezt az oldalát is megkenem a szósszal, és ezt az oldalát is 5 percig sütöm.
Tálaláskor a paradicsomos szósszal és sült burgonyával kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.