Elkészítés: A lehártyázott, megmosott vesepecsenyét szeletekre vágjuk. Kevés olajon megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, paprikát, paradicsomot, majd beletesszük a hússzeleteket. Rövid ideig együtt pirítjuk, majd felengedjük vízzel és vörösborral, sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel és a többi fűszerrel ízesítjük. Fedő alatt puhára pároljuk.
Amikor majdnem puha, beletesszük a gombát, a mustárt, a kechupot, és 1 pohár tejföllel megbolondítjuk.
Köretként galuskát készítünk a szokásos módon. Tejfölös salátát kínálunk hozzá, amihez a megmosott salátát leveleire szedjük, 1 pohár tejfölben elkeverünk pici sót, cukrot, kiskanál ecetet, és a salátára öntjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.