Elkészítés: A lehártyázott, megmosott vesepecsenyét szeletekre vágjuk. Kevés olajon megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, paprikát, paradicsomot, majd beletesszük a hússzeleteket. Rövid ideig együtt pirítjuk, majd felengedjük vízzel és vörösborral, sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel és a többi fűszerrel ízesítjük. Fedő alatt puhára pároljuk.
Amikor majdnem puha, beletesszük a gombát, a mustárt, a kechupot, és 1 pohár tejföllel megbolondítjuk.
Köretként galuskát készítünk a szokásos módon. Tejfölös salátát kínálunk hozzá, amihez a megmosott salátát leveleire szedjük, 1 pohár tejfölben elkeverünk pici sót, cukrot, kiskanál ecetet, és a salátára öntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.