Elkészítés: A kínai kelt szépen leveleire bontom (lehetőleg kisebb fej legyen, ha nem, akkor félbevágom őket), majd sós vízben megfőzöm puhára. Közben a fél májkrémet a tejföllel és kb. egy teáskanál margarinnal összedolgozom, én tettem bele két kávétejszínt is, hogy még krémesebb legyen. Egy-két gerezd fokhagymár csöpp olajon megdinsztelek, majd villával összetöröm, és beleforgatom a masszába. Egy teáskanál tárkonyt is keverek bele.
Ezután a toast kenyereket négybe vágom, és egyik oldalukat vékonyan megkenem a krémmel. Ez a mennyiség körülbelül 5-6 szelet kenyérre elegendő. A lecsöpögtetett kellevelekkel körbebugyolálom a szendvicskéket, hogy kis batyukat kapjak, majd vékonyan kivajazott tepsiben kb. 5-6 percig sütöm (amíg a krém gyengén rápirul).
Ami igazán különlegessé teszi, hogy a tárkony és a főtt kel édeskés ízt kölcsönöz neki, míg a májkrém és a fokhagyma határozottan sós.
Ajánlom mindenkinek, mert egyszerűen isteni!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.