A megmosott húst nem túl vékonyan felszeleteljük, kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk. Forró olajon mindkét oldalon hirtelen megpirítjuk. Közben egy másik serpenyőben kiolvasztjuk a csíkokra vágott húsos, füstölt szalonna zsírját. Hozzáadjuk a kockára vágott hagymát, a zúzott fokhagymát és üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a csíkokra vágott marinált paradicsompaprikát és összepároljuk. A húst a serpenyőből kivesszük, a felesleges olajat leitatjuk, majd a raguval leöntve tálaljuk. Hasábburgonyával körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.