Elkészítés: 1. A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját pedig a cukorral habosra keverjük. A habot a tojássárgás keverékbe forgatjuk a liszttel fölváltva. A végén belekeverjük a csokoládét és a rumaromát. Tortaforma aljára sütőpapírt teszünk, beleöntjük a tésztát, és megsütjük.
2. Közben elkészítjük a krémet. A tejből a cukorral és a pudingporral pudingot főzünk. Mielőtt levennénk a tűzről, belekeverjük a kókuszreszeléket. Kihűtjük. A vajat habosra keverjük, és kanalanként hozzáadjuk a hideg pudingot. Vegyünk ki a krémből kb. 3 evőkanálnyit, hogy a torta oldalát a végén megkenhessük, majd adjuk hozzá az ananászbefőttet.
3. Miután kihűlt a piskótalap, visszarakjuk a tortaformába és rákenjük a krémet a tetejére. Hűtőbe tesszük kb. 2 órára, hogy jól lehűljön.
4. A tetejét kirakjuk az ananásszal, majd tortazselét készítünk, aminek a felfőzéséhez a rumot is felhasználjuk.
5. Tálalás előtt kivesszük a formából, majd a piskóta részét bekenjük a félretett krémmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.