Elkészítés: A csirkemellet lefejtem a csontról, és vékonyabb csíkokra vágom. A pácot elkészítem egy fedeles tálban, összekeverem a csirkemellel, lefedem, és hűtőbe teszem másnapig.
Az ananászt megpucolom és levágom a középső torzsa részéről. Kisebb kockákra vágom, majd a felét 4 dkg vajon 1 evőkanálnyi cukorral karamellizálom. Folyamatosan keverem, hogy le ne égjen.
A körethez a rizst megmosom, lecsepegtetem, majd olajon kissé megpirítom, sózom, kevés petrezselyemlevelet is szórok hozzá. 4,5 dl forró vízzel felöntöm, lefedemm és pár perc forralás után elzárom, magától elkészül a rizs.
Egy nagyobb serpenyőben a pácolt csirkemelleket hirtelen kisütöm, hozzáadom a mediterrán zöldségeket, ezzel tovább keverem, sózom, őrölt gyömbérrel meghintem, majd kókuszreszelékkel megszórom, és ezzel is pirítom egy keveset.
Végül belekeverem a karamellizált ananászkockákat (keveset hagyok díszítésre), és felöntöm 2 dl tejszínnel. Egyet forralok rajta, majd a rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.