Elkészítés: Kevés olajon a hosszára felvágott hagymacsíkokat megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott kígyóuborkát és cukkinit. Ügyeljünk rá, hogy az olaj tényleg forró legyen. 15-20 percig sütjük, majd a kipárolgott levét leöntjük, ezután megsózzuk és megborsozzuk, a kaprot pedig apróra vágva hozzáadjuk. 5 percig sütjük.
A tejfölt kikeverjük az apróra vágott fokhagymával, sóval, borssal, és a sült zöldségekkel tálaljuk.
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.