Elkészítés: Egy wokot hevítsünk fel, majd öntsünk bele 1-2 evőkanálnyi olajat, dobjuk rá a felkarikázott hagymát, a negyedekbe vágott bébikukoricát, a cukorborsót, majd pirítsuk meg őket. Ezután adjuk hozzá az ujjnyi vastagságú csíkokra vágott húst, és pár perc alatt azt is pirítsuk körbe. Locsoljuk rá a szójaszószt, a halszószt, borsozzuk.
Közben a rizstésztát áztassuk be forró vízbe 3-4 percre, majd szűrjük ezt is a wokba, és pirítsuk a zöldséges húst a tésztával együtt 1-2 percig. Azonnal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.