Elkészítés: Egy wokot hevítsünk fel, majd öntsünk bele 1-2 evőkanálnyi olajat, dobjuk rá a felkarikázott hagymát, a negyedekbe vágott bébikukoricát, a cukorborsót, majd pirítsuk meg őket. Ezután adjuk hozzá az ujjnyi vastagságú csíkokra vágott húst, és pár perc alatt azt is pirítsuk körbe. Locsoljuk rá a szójaszószt, a halszószt, borsozzuk.
Közben a rizstésztát áztassuk be forró vízbe 3-4 percre, majd szűrjük ezt is a wokba, és pirítsuk a zöldséges húst a tésztával együtt 1-2 percig. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.