Elkészítés: A megmosott padlizsánt és a cukkínit héjastól karikázzuk fel, a konzervkukoricákat hosszában vágjuk ketté, csepegtessük le, a paprikát pedig magozzuk ki, kockázzuk fel. A hagymát szeleteljük vékonyra. A forróra hevített serpenyőben a padlizsánnal kezdjük a pirítást. Süssük mindkét oldalát pár percig, majd tegyük egy nagy tálba. Ezután a cukkínit a kukoricával és a paprikával pörköljük, majd adjuk a padlizsánhoz. Keverjük össze a zöldségeket és locsoljuk meg olívaolajjal. Végül grillezzük a hagymaszeleteket, és hozzáadva a többi pirított hozzávalóhoz permetezzük olajjal. A tésztát főzzük ki lobogó, sós, olajos vízben. Közben melegítsünk fel négy evőkanál olajat, szórjuk bele a zúzott fokhagymát, pirítsuk aranyszínűre, és adjuk hozzá a megmosott, lehéjazott és kimagozott paradicsomkockákat. Sózzuk, hintsük meg frissen őrölt borssal, majd öntsük a zöldségekhez. Szűrjük le a főtt tésztát, csepegtessük le. Tálalóedényben kínáljuk a pirított zöldséggel jól elkeverve. Díszítsük snidlinggel, szórjuk meg frissen reszelt parmezánnal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.