Elkészítés: Az alaposan megmosott, megtisztított gyümölcsöt néhány szem kivételével villával összetörjük. Az egész szemeket félretesszük. Az összetört gyümölcsöt cukorral meghintjük, és a citrom levét rálocsoljuk.
A tejszínt kemény habbá verjük, hozzáadjuk a habfixálót, és vaníliás cukorral édesítjük. Az összetört gyümölcsöt lazán beleforgatjuk, és a konyakot hozzáadjuk.
A habot szép kelyhekbe vagy poharakba tesszük, és kb. 1-2 órát hűtőben hűtjük. A félretett gyümölcsszemeket díszítésként tesszük a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.