Elkészítés: A krumplit felkockázom, majd megcsinálom az alaplevet, ami abból áll, hogy a hagymát megpirítom, rádobom a fokhagymát, azzal is picit pirítom. Ráteszem a pirospaprikát, összeforgatom vele, és gyorsan ráöntöm a vizet. Beleteszem a krumplit, jól szétterítem, pótolom a vizet, amennyi levest szeretnék. Ételízesítővel, sóval, borssal ízesítem.
Ha a krumpli megfőtt, behabarom a tejföllel, és még egyszer felforralom.
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.