Elkészítés: A szokásos módon megsütjük a palacsintákat, majd 2-3 palacsintát félreteszünk, a maradékon elosztjuk a ribizli felét, megszórjuk a porcukorral, és egyenként felcsavarjuk.
Egy 20-25 cm átmérőjű kivajazott tűzálló tálba vagy zománcozott sütőtepsi aljába fektetjük a töltetlen palacsintákat, majd nem túl szorosan egymás mellé ráfektetjük a töltött palacsintákat, tetejét a lekvárral megkenjük, és megszórjuk a maradék gyümölccsel, az aprított dióval, majd bevonjuk a piskótamasszával, amit időközben készítünk el.
Középmeleg sütőben - mint a piskótát - kb. 7-10 perc alatt megsütjük.
Vaníliás cukorral bőven megszórva, vagy lekvárral megkenve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.