Elkészítés: A tojások szétválasztása után a tojásfehérjét a cukor 2/3 részével kemény habbá verjük, a tojássárgáját a maradék 1/3 rész cukorral szintén kemény habbá verjük. A kettőt óvatosan fakanállal összekeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet több adagban.
Sütőpapírral bélelt lemezre simítjuk, és 180 C°-on megsütjük, teljes kihűlés után a papírt lehúzzuk.
20 dkg sárgabarackízzel megkenjük a papírtól elválasztott felületét, a bőrös fele lesz kívül. Feltekerjük szorosan, a sütőpapírba betekerjük, pihentetjük, majd a papírból kivéve 1 cm-es szeletre vágjuk, majd egyenletesen porcukrozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.