Elkészítés: A tésztához az alapanyagokat összedolgozom, óvatosan adagolva a vizet, hogy megfelelő állagú legyen. 1-1,5 órát pihentetem langyos helyen.
A szószhoz a paradicsomhoz kanalanként hozzákeverem az olajat, ez besűríti, ezért utána annyi vizet keverek hozzá, hogy jól kenhető legyen a szósz. Hozzákeverem a fokhagymát, kicsi sót, borsot, oreganót.
A gombás feltéthez az olajon a hagymát és a gombát megdinsztelem, beleszórom a kakukkfüvet, sózom, borsozom, majd beleforgatom egy kevés pizzaszószba.
A tésztát megfelezem, mindkettőt tepsibe nyújtom. A tészták tetejére paradicsomszószt kenek.
A gombás pizzához erre jön a gombás egyveleg, a szeletelt olajbogyó, a sajtok.
Az ananászos pizzához először a szósz, majd ananászt, kukorica és snidling kerül rá, majd teszek rá mozzarellát, parmezánt, reszelt edamit.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.