Elkészítés: 2-3 dkg élesztőből, 1/2 dl langyos, cukros vízben kovászt készítünk, majd a liszthez adjuk, 1 teáskanál sót is beleteszünk, majd langyos vízzel kenyértésztává dolgozzuk.
Kb. 30-40 perc alatt meleg helyen megkelesztjük, majd a kiolajozott pizzaformákban kézzel kinyújtjuk a tésztákat.
A feltét alá paradicsomszószt, pizzakrémet, ketchupot vagy tejfölt kenünk. Sonkát, kolbászt, bacont, hagymaféléket, zöldségeket, húsokat, sajtféléket, gyümölcsöt szórhatunk rá ízlés szerint, majd fűszerezhetjük pizza fűszerkeverékkel vagy zöldfűszerekkel (bazsalikommal, oregánóval, borsikával és borsfélékkel). Végül gazdagon szórjuk meg reszelt sajttal. Ne sajnáljuk róla!
Kelesztjük a feltéttel együtt is még legalább 30 percig, és forró, 200 fokos sütőben 15-20 perc alatt szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.