Elkészítés: A hagymákat felaprítjuk, forró olajon megpároljuk, hozzáadjuk a gombát, a hámozott paradicsommal felengedjük. A fűszerkeverékkel, sóval, borssal, bazsalikommal, oregánóval ízesítjük, majd belemorzsoljuk a pörkölt kockát, és egy percig főzzük. A húsokat olajon megsütjük, sózzuk, borsozzuk, tepsibe szorosan egymás mellé lerakjuk. Rámerjük a paradicsommártás felét. Meghintjük zsemlemorzsával és reszelt sajttal, a sonkaszeletekkel betakarjuk, rákenjük a paradicsommártás másik felét. Előmelegített sütőben 200 fokon 1 órát sütjük. A mozzarellát szeleteljük, a húspizzán eloszlatjuk, és 225 fokon kb. 10 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.