A piskótatésztához mixerben keverjük össze a tojásokat a kristálycukorral, majd fokozatosan adjuk hozzá a langyos vizet, az olajat és a vaníliás cukrot. Végül a felvert masszához keverjük hozzá a lisztet és a sütőport.
A tésztát öntsük egy magasabb peremű tepsibe, és 180 °C-on, kb. 20 percig süssük az előmelegített sütőben.
Egy nedves törlőkendőre borítsuk a megsült piskótát, és óvatosan húzzuk le róla a sütőpapírt. A kelleténél jobban megpirult széleket vágjuk le, majd egy nedves törlőkendő segítségével óvatosan csavarjuk fel a tésztát. Csomagoljuk be a sütőpapírba és a törlőkendőbe, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
Azután tekerjük ki a piskótatekercset, és ízlés szerint kenjük meg lekvárral. Csavarjuk fel újra, és vonjuk be csokoládémázzal. A kész süteményt kókuszreszelékkel díszítsük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.