Elkészítés: A csirkemellet kockázzuk apróra, sóval-borssal fűszerezzük, majd pirítsuk aranybarnára az olívaolajon. Ezután hozzáadjuk a felaprított hagymát, a fokhagymagerezdeket, a babérlevelet és a pirospaprikát. Jól elkeverjük, felöntjük a borral, és fedő alatt kb. 30 perc alatt puhára pároljuk. Ezalatt a burgonyát meghámozzuk, kb. 1 cm-es kockákra vágjuk, majd 2 evőkanál olívaolajon ropogósra pirítjuk. Ha a krumpli készen van, akkor a hússal összeöntjük, és további 5 pecig főzzük. Frissen forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.