Előkészítés: A pontyfiléket felszeleteljük, beirdaljuk, sóval, borssal, a fűszerkeverékkel bedörzsöljük, majd lisztbe forgatjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és megsütjük benne a halszeleteket. Papírral kiemeljük, lecsepegtetjük, és melegen tartjuk. A mandulát a vajon világosra pirítjuk, a halszeletekre öntjük. Azon melegében, apró szemű főtt burgonyával kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 902 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.