Előkészítés: A paradicsomokat 3 mm vastag szeletekre vágom (a végeit nem használom), a fokhagymákat vékony szeletekre darabolom, a petrezselymet felaprítom (nem kell sok).
Elkészítés: Teflon serpenyőben az olajat felhevítem, majd a paradicsomszeleteket a serpenyőbe helyezem, és mindkét felét kb. 1/2-1 percig sütöm. A paradicsomszeletekre egyenletesen rászórom a fokhagymát, majd a tojásokat ügyesen ráütöm, mintha tükörtojást készítenék, és a tetejére petrzselymet és sót szórok. Fedő nélkül, kis lángon addig kell sütni, míg a tojások fehérje megkeméményedik (persze ki hogy szereti...). Petrezselyem helyett lehet kakukkfüvet vagy bazsalikomot, vagy mindkettőt használhatunk. Szép is és fimom is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.