Elkészítés: 1 liter tejben megfőzzük a 4 csomag pudingot, hozzáadjuk a cukrot, kihűtjük. A margarint kicsit habosra keverjük, majd a kihűlt pudighoz adjuk, és az egészet lágy krémmé keverjuk.
Ha kész, 2 részre osztjuk, az egyikbe a vaníliás cukrot, a másikba a kakaót keverjük.
A maradék tejet meglangyosítjuk, és ebbe mártogatjuk a kekszeket, majd ebben a sorrendben rétegezzük: keksz -> csokis krém -> vaníliás krém -> keksz -> vaníliás krém -> csokis krém.
A díszítés lehet tejszínhab, olvasztott csoki, vagy csak egyszerűen a maragék kekszdarabokat összetörjük és rászórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.