Elkészítése: a 6 tojásfehérjét gõz fölött felverjük 21 dkg kristálycukorral, majd hozzáadjuk a 6 tojás sárgáját egyenként, 3 tasak csokoládés pudingport, fél sütõport - ezeket is gõz fölött keverjük össze.
Töltelék:
3 tojássárgáját 3 kanál cukorral, 3 kanál liszttel, vaniliáscukorral kikeverünk, 4 dl tejjel krémmé fõzzük. 15 dkg margarint 15 dkg porcukorral kikeverünk, ezt a kihült krémhez adjuk.
A tésztát középen elvágjuk, a krémmel megtöltjük.
A tetejére 2 tojásfehérjébõl, 15 dkg kristálycukorból gõz fölött felverve mázt készíthetünk, megszórhatjuk tortadarával, reszelt csokival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.