Elkészítés: A 4 tojásból piskótát készítünk és a csatos tortaformába öntjük, majd előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
A pudingport a tejjel és a cukorral sűrűre főzzük, majd hűlni hagyjuk. A 0,5 dl tejben feloldjuk a zselatint, majd a langyos pudinghoz keverjük. Amikor a puding kihűlt, a krémsajtot fokozatosan hozzákeverjük, majd a krémet a piskótára kenjük.
Az epreket félbevágjuk, a krémre helyezzük, majd a tortazselét a torta közepétől kifelé haladva rácsurgatjuk. Tálalásig hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.